Üç Kaza 6 Yaralı

Diyarbakır'daki trafik kazalarında biri polis 6 kişi yaralandı.

Üç Kaza 6 Yaralı
 Diyarbakır’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Diyarbakır-Elazığ karayolu 7. Kolordu Kavşağı civarında meydana geldi. Seyir halindeki 21 GP 578 plakalı otomobil, öndeki araca çarpmamak için ani fren aldı. Arkada bulunan motosikletli yunus polisi, 34 UIC 42 plakalı otomobilin arasına sıkıştı. 21 GJ 358 ve 34 JY 7478 otomobillerin de kazaya karışması sonucu 1'i polis 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA KAZA

Kaza, Diyarbakır- Silvan karayolu Üniversite Köprülü Kavşak'ta meydana geldi. Aşırı hızla köprülü kavşağa girmek isteyen 63 HR 855 plakalı pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje ve bariyerlere çarparak durabildi. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SİLVAN'DA TRAFİK KAZASI

Silvan ilçesinde Selami Koçyiğit yönetiminindeki 34 AY 1651 otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Silvan-Diyarbakır karayolunun Kasımlı mevkiindeki yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan ve ismi öğrenilmeyen bir çocuk ile araç sürücüsü yaralandı. Yarılar olay yerine gelen ambulanslarla Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AMBULANS KAMYONA ÇARPTI

IŞİD'in saldırılarından kaçarak Nusaybin'e yerleşen ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülen 2 Yezidi'yi taşıyan ambulans ile karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 73 DC 519 plakalı kamyon Girmeli Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada, ambulanstaki Yezidi Halef Reşo ve Kemal Bedel yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan başka bir ambulans ile Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI

Sürücüsü henüz belirlenemeyen 63 ET 990 plakalı motosiklet, Siverek ilçe merkezindeki Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Nihat Saatçıoğlu'na çarptı. Yaralanan Saatçıoğlu, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER