Vali Kıraç: Vatandaşı Elektriksiz Bırakmayın

Elektrik kesintilerini normal karşılamadığını ifade eden Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, "DEDAŞ vatandaşlarımızı enerjisiz bırakmasın" dedi.

Vali Kıraç: Vatandaşı Elektriksiz Bırakmayın
 Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, son günlerde kent merkezinde elektrik kesintilerinin sık sık yaşanması karşısında DEDAŞ yetkililerine çağrıda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen 1500 eşofmanının öğrencilere dağıtımını törenine katılan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, burada yaptığı konuşmasında, elektriklerin kesintilerinin sık yaşanması üzerine halkın tepki gösterdiğini hatırlattı.

Hiçbir şekilde elektrik kesintilerini normal karşılamadığını ifade eden Kıraç, "Bu kış şartlarında, modern çağda enerjisiz olmaz. İnsanlarımız tüketimlerini mutlaka karşılamak durumundalar. Takip ediyoruz. İnşallah kısa sürede bu eksiklikler giderilir. DEDAŞ'a bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Bu konu üzerinde hassasiyetle dursunlar. Eksik olan yatırımlarını tamamlasınlar, vatandaşımız elektriksiz, enerjisiz kalmasın. Elektriksiz yaşam bu şartlarda olmuyor" diye konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER