Yeğeniyle Birlikte Boğuldu

Adana'dan Diyarbakır'ın Hani ilçesine tatile gelen 4 çocuk annesi kadın, serinlemek için girdiği çayda suya kapılan yeğenini kurtarmaya çalışırken, yeğeniyle birlikte suda boğuldu.Edinilen bilgilere göre olay, Hani ilçesine bağlı Topçular...

Yeğeniyle Birlikte Boğuldu
Adana'dan Diyarbakır'ın Hani ilçesine tatile gelen 4 çocuk annesi kadın, serinlemek için girdiği çayda suya kapılan yeğenini kurtarmaya çalışırken, yeğeniyle birlikte suda boğuldu.

Edinilen bilgilere göre olay, Hani ilçesine bağlı Topçular köyünde meydana geldi. Babasına ait buğday tarlasında hasat toplamada yardım eden Zahide Altınbaş (41) yemek saatinde yeğeniyle birlikte ellerini yıkamak amacıyla Bırkleyn çayına gitti. Havaların aşırı sıcak oluşu nedeniyle Rojbin Yakacı'nın (20) serinlenmek için girdiği suda battığını gören hala Zahide Altınbaş yeğeninin imdat çığlıkları üzerine girdiği suda girdaba yakalandı. İmdat çığlıkları ile çırpınan hala ve yeğen daha sonra gözden kayboldu. Olay yerine gelen ailesi ve köylüler suda boğularak hayatını kaybeden Zahide Altınbaş ve yeğeni Rojbin Yakacı'nın cansız bedenleri sudan çıkardı.

Cenazeler 112 acil servis ambulansı ile otopsi yapılmak üzere Hani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2013, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER