Yukarı Şeyhler Beldesi İlköğretim Okulu’na Kütüphane Kuruldu

İstanbul’da faaliyet yürüten Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Yukurı Şeyhler Beldesi İlköğretim Okulu’na kütüphane kurup, ilçe devlet hastanesine de...

Yukarı Şeyhler Beldesi İlköğretim Okulu’na Kütüphane Kuruldu
İstanbul’da faaliyet yürüten Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Yukurı Şeyhler Beldesi İlköğretim Okulu’na kütüphane kurup, ilçe devlet hastanesine de özel oda yaptırdı.

Kütüphane açılışına Dernek Başkanı Bayram Yıldızhan, Çüngüş İlçe Mili Eğitim Müdürü Ömer İpek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Merkezi İstanbul’da bulunan dernek yöneticileri kütüphane açılışının ardından Çermik Devlet Hastanesi’ne de yaptırılan özel odada incelemelerde bulundu. Dernek Başkanı Bayram Yıldızhan, ilerideki zamanlarda daha iyi calışmalar yapacaklarını söyledi. Yıldızhan, “Elimizden geldiği kadar memleketimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Eğitime de daha fazla katkı sunmaya çalışacağız” dedi.

Dernek Başkanı Bayram Yıldızhan ayrıca Yukarı Şeyhler Beldesi İlköğretim Okulu müdürüne fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere verilmek üzere 55 çift kışlık ayakkabı ile mont sözü verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER