Yurt Bahçesinde Mermi Bulunduğu İddiası

Diyarbakır'da KYK'ya bağlı Selahattin Eyyubi Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan bazı öğrenciler yurt bahçesinde mermi bulunduğunu iddia ederek güvenlik noktasında toplandı KYK Bölge Müdürü Yılmaz: "Hem emniyetten hem de arkadaşlardan aldığım bilgide torbanın içindekilerin boş kovan olduğu belirtildi"

Yurt Bahçesinde Mermi Bulunduğu İddiası
Diyarbakır'da Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Selahattin Eyyubi Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan bazı öğrenciler, yurt bahçesinde mermi bulunduğunu iddia ederek güvenlik noktasında toplandı.

Selahattin Eyyubi Kız Öğrenci Yurdu dış güvenlik noktasına gelen bazı öğrenciler, önceki gün yurt bahçesinde bir torba içinde mermilerin bulunduğunu, yurtta yemek, ulaşım gibi sorunlarının da çözülmediğini iddia etti.

Olay yerine gelen polis ekiplerine şikayetlerini dile getirmek istediklerini belirten öğrenciler, gazetecilere yaptıkları açıklamada, önceki gün yerleşkedeki bir çöp kutusunun yanında içinde mermiler olan bir çuval bulunduğunu ve yapılan incelemenin ardından mermilerin polislerce götürüldüğünü ileri sürdü.

Yurt yönetiminin kendilerini dikkate almadığını savunan öğrenciler, yanlarına gelen KYK Bölge Müdürü Metin Yılmaz'a da sorunlarını anlattı.

Yılmaz, bulunduğu iddia edilen mermilerle ilgili konuyu yakından takip ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Konuyu duyduğum anda arkadaşlara tutanak tutmalarını söyledim. Daha sonra hem emniyetten hem de arkadaşlardan aldığım bilgide torbanın içindekilerin boş kovan olduğu belirtildi. Yine de konuyu takip etmeye devam ediyorum. Boş kovan da olsa onların buraya nasıl geldiğini araştırıyoruz. Diğer sorunlarla ilgili de şikayeti olan tüm arkadaşlar bizzat benimle görüşebilirler. Öğrencilerimizin varsa sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa yaparız."

Yılmaz'la bir süre konuşan kız öğrenciler olaysız dağıldı.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER