Belediye'den Espirili Afiş

Temizlik konusunda sık sık eleştirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kenti kirletenlere karşı ilginç bir kampanya başlattı. Günde 800 ton atık gıda topladıklarını söyleyen Baydemir, mesajın etkin olması için bilboardlara ilginç afişler astırdı.

Belediye'den Espirili Afiş
Temizlik konusunda sık sık eleştirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, kenti kirletenlere karşı ilginç bir kampanya başlattı. Günde 800 ton atık gıda topladıklarını söyleyen Baydemir, mesajın etkin olması için bilboardlara ilginç afişler astırdı.

 

KENTİMİZİ KİRLETEN SİHİRBAZLAR MI?

Afişlerde "Kentimizi kirleten sihirbazlar mı?""Sokaklarımıza bunca çöpü şövalyeler mi atıyor?""Sokaklarımızdaki çöpler uzaydan mı geliyor?", "Kenti robotlar mı kirletiyor?" yazıyor.

Afişlerin altında ise "Diyarbakır sokaklarını bu kentte yaşayan bizler kirletiyoruz. Lütfen sokaklara çöp atmayalım" uyarısı yer alıyor.

BAYDEMİR TOPLANTI YAPACAK

Belediye Başkanı Osman Baydemir bugün temizlik kampanyası ile ilgiliGüneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Burada vatandaşların kampanyaya destek vermesini isteyecek olan Osman Baydemir, çevre ve ekoloji konusunda da vatandaşlara bilgiler verecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemal can
cemal can - 11 yıl Önce

osman baydemırın bu kente hangı hızmetı getırdı? katı atık projesı vardı yıllardır her secımde söz veroyor ama alıştık artık bu memleketı herkes kandırıyor zaten

SIRADAKİ HABER