Kaymakam'ın Aracı Vatandaşın Aracına Çarparsa..

Diyarbakır Kayapınar İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın makam aracı vatandaşın arabasına çarparak kaza yaptı.

Kaymakam'ın Aracı Vatandaşın Aracına Çarparsa..
Trafik polisleri mağdur vatandaşı kusurlu bulunca Kaymakam Kansız’ın zararı sigorta kapsamına girdi. Ancak kusurlu bulunan Ahmet Arslanoğlu’nun masrafını sigorta karşılamadı. Kansız, mağduriyetinin giderilmesini isteyen Arslanoğlu’ya “Yaşadığına şükret” diye ikinci kez mağdur etti.

Diyarbakır Kayapınar İlçesinde kaymakam ve vatandaşa ait araçlar kaza yapınca ortaya düşündürücü bir sonuç çıktı. İnşaat işçisi olan Ahmet Arslanoğlu (49), 21 GB 459 plakalı aracı ile önceki gün Yılmaz Güney kavşağında seyir halindeyken, Kayapınar İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın içinde bulunduğu 21 AA 121 plakalı makam aracı çarptı. Kaymakam kansızın şoförünün kullandığı araç şiddetli çarpmanın etkisi ile ön tarafı dağıldı.

SUÇU VATANDAŞIN ÜSTÜNE  ATTILAR

Arslanoğlu’nun aracının ise ortadaki iki kapısı hasar gördü. Olay yerine giden trafik polislere Kaymakam Kansız’ı görünce şaşırdı. Trafik polisleri kaymakamın makam aracının hızını hesaba katmayarak, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği inşaat işçisi Ahmet Arslanoğlu’yu 8’de 8 kusurlu bulması dikkat çekti.

Kazaya mala veren Kaymakam Kansız’ın makam aracı sigorta kapsamına girdi. Ancak kusurlu bulunan vatandaşın aracı sigorta karşılamadı. 5 Bin TL masrafı çıkan Ahmet Arslanoğlu, mağduriyetinin karşılanması için Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız’ın kapısını çaldı.

YAŞADIĞINA ŞÜKRET

Trafik polislerin kaza tutanağına itiraz edeceğini söyleyen Arslanoğlu: “Ben kavşaktan geçerken kaymakamın aracı aşırı hızla ortadan benim araca çarptı. Benim aracım çalıştığı için kaza sonrası Kaymakamı evine bırakıp daha sonra trafik polislerin yanına gittim. Polisler kaza da beni kusurlu buldukları için sigorta masrafımı karşılamadı. Mağduriyetimin giderilmesi için Kaymakamın makamına gittim. Aracıma sizin şoför çarptı masrafım oldu dedeğim de bana ‘Yaşadığına şükret’ diye yardım yapamayacağını söyledi ”diye konuştu.

GÜNEYDOĞU GÜNCEL GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 11 yıl Önce

sayın kaymakam soy isminiz kansız. siz biraz vicdanlı olun

SIRADAKİ HABER