Mahalleliden 'çöp' Tepkisi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri semtinde bulunan vatandaşlar, apartman sakinlerinin camlardan attıkları çöplere tepki gösterdi.Dr. Sıtkı Güral Caddesi 19. Sokak'ta bulunan iki apartman arasındaki çıkmaz sokağa camlardan...

Mahalleliden 'çöp' Tepkisi
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri semtinde bulunan vatandaşlar, apartman sakinlerinin camlardan attıkları çöplere tepki gösterdi.

Dr. Sıtkı Güral Caddesi 19. Sokak'ta bulunan iki apartman arasındaki çıkmaz sokağa camlardan atılan çöpler nedeni ile oluşan kokudan şikayetçi olan mahalle sakinleri, kendi evlerini temiz tutanların şehrin kendi evleri olduğundan habersiz olduklarını aktararak şikayetlerini dile getirdi. Defalarca belediye yetkililerini aradıkları halde gelip oradaki çöpleri temizlemediklerini savunan mahalle sakinleri, çöplerin oluşturduğu koku nedeni ile sokaktan geçemediklerini söyledi. Önceden sokak olan ancak sonra duvar örülüp sokağın iptal edilmesinden sonra sokağın her iki tarafında bulunan apartmanlardan atılan çöpler nedeni ile sokakta ağır bir koku oluştuğunu aktaran vatandaşlar, bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER