Kategoriler

ALİ TEKTAŞ, U-19 LİGİNİ BEKLİYOR

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un alt yapı futbolcularından Ali Tektaş, U – 19 lig maçlarının başlamasını bekliyor.

 Diyarbekirspor alt yapılarında yetişen bir çok alt yapı kategorilerinde  başarılı olan,takımlarının aranan isimlerinden Ali Tektaş’ın göza A takım formasını giymekte ve takımına hizmet vermekte.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı takımlarının hepsine hizmet verdiğini, formasın gururla giydiği Diyerbekirspor’un emrinde olduğunu belirten Ali Tektaş yaptığı açıklamada, “ Değerli hocalarımın nezaretinde 8 yıldır futbol oynuyorum. 18 Yaşındayım, mevkim orta sahadır.Yeşil – Kırmızılı formayı giyince sahada bambaşka oluyorum.İdmanlarımı aralıksız sürdüyorum. Teknik Direktörüm Enver Aylak  U – 19 maçlarına hazır ol dedi. Ben Diyarbekirspor A takımında görev yapmak benim tek hedefim.Bunun için kendimide hazır buluyorum1998 Doğumluyum,benim için varsa yoksa Diyarbekirspor’dur. Bizim için tek düşünce Diyarbekirspor’un başarısıdır. Hedefime ulaşabilmek için daima yoğun tempoda olacağım. Bana güvenenlerede mahçup olmayacağım  “ dedi.








Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor