Kategoriler

AMED SFK : 3 YOLSPOR : 1

Spor Toto 2,.lig kırmızı gurup takımlarından Amed SFK, Pazar günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçı provası niteliğinde yaptığı hazırlık maçında BAL ligi takımı Yolspor’u 3 – 1 mağlup etti.

 Ligin başlamasına bir hafta kala hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Futbol Ligi takımlarından Yolspor ile karşı karşıya gelen Amedspor,  Şilbe Amedspor Tesisleri’nde yapılan karşılaşmaya hızlı başladı. Amed SFK , yeni transfer Deniz Naki ile kazanılan serbest vuruşu gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren Amedspor, kaptan Yusuf Yağmur’un ayağından bir gol daha bularak durumu 2-0’a getirdi. Farkın 2’ye çıkmasından sonra rakip alanda daha fazla görünmeye başlayan Yolspor, ilk yarının bitmesine az bir süre kala Mustafa Türkan’la penaltıdan bir gol buldu ve ilk yarı 2-1’lik skorla sona erdi.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Amed SFK, kaptan Yusuf Yağmur’la bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşma, Amed SFK’ın n 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Amed SFK 6 Eylül 2015’te kendi evinde ve seyircisi önünde ligin ilk karşılaşmasında Bucaspor’u konuk edecek. Şilbe Amedspor Tesisleri’ndeki karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor