Kategoriler

DERBİLERİN KRALI OLMAK YETMEDİ

Kayapınar Belediyespor, Diyarbakır takımları arasında oynanan maçlarda en başarılı ekip olarak dikkat çekti. Şampiyon Y.Diyarbakırspor’u 2 maçta yenen tek takım olan Yeşil-Sarılılar,derbilerde 13 puan topladı. Ancak buna rağmen Süper Amatör Lig’e düşmekten kurtulamadı.

RAKİPLERİNE KÖK SÖKTÜRDÜ

6 derbi maçta 4 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak en fazla puan toplayan takım olan Kayapınar Belediyespor,Y.Diyarbakırspor’u 3-0 ve 1-0,Erganispor’u 1-0 ve Bismil Belediyespor’u da 2-1 mağlup etti. Tek yenilgisini 2-1’lik skorla Bismil Belediyespor’dan,tek beraberliği de rakibin cezası nedeniyle Batman’da oynanan mücadelede Erganispor’a karşı 1-1’lik skorla elde etti.

YENİ DİYAR’DAN 9 PUAN

Derbilerin en başarılı ikinci takımı, Spor Toto 3.Lig’e çıkan Yeni Diyarbkırspor oldu. 6 maçta 3 galibiyet ve 3 yenilgi alan Yeşil-Kırmızılı takım,derbilerden 9  puan çıkardı. Bismil Belediyespor’u 1-0 ve 3-0’lık sonuçlarla iki maçta da devirirken,Erganispor’u 2-1’la geçti. İkinci yarıdaki tek yenilgisini aldığı Kayapınar’a 2 maçta da kaybederken,diğer yenilgiyi deplasmanda 1-0’la Erganisapor’a karşı aldı.

ERGANİSPOR 8 PUAN ALDI

Erganispor’un derbi karnesine ise 8 puan yazıldı. 6 maçta 2 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Sarı-Siyahlı ekip,Y.Diyarbakırspor’u 1-0 ve Bismil Belediyespor’u 2-0’la geçerken,Kayapınar Belediyespor ve Bismil Belediyespor’la aynı skorla 1-1 berabere kaldı. Erganispor’un bileğini büken takımlar,2-1’le Y.Diyarbakırspor ve 1-0’la Kayapınar oldu.

EN KÖTÜSÜ BİSMİL OLDU

Derbilerin en başarısızı ise Bismil Belediyespor olarak dikkat çekti. 6 derbideki tek galibiyetini Kayapınar’ı 2-1 yenerek alırken,Erganispor’la da 1-1 berabere kalarak toplamda 4 puan toplayabildi. Yeni Diyarbakırspor’a karşı 2 yenilgi alırken,Erganispor ve Kayapınar Belediyespor’a a da 1’er kez olmak üzere toplamda 6 maçın 4’ünü kaybetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor