Kategoriler

DİYARBAKIRSPOR, İSTANBUL YOLCUSU

İddaa programı nedeniyle hafta içine alınan maçta Çarşamba günü Halide Edip Adıvarspor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor, maç için yarın İstanbul’a gidecek. Takımda kart cezalısı Serdar Cansu dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

 İSTANBUL DEPLASMANINA KİLİTLENDİ

Kendi sahasında aldığı Eyüpspor beraberliğinin moral bozukluğunu üzerinden çabuk atan Diyarbakırspor, bu sezon için çıkacağı son İstanbul deplasmanına kilitlendi. Ligde kalma hesapları yapan ve son haftalarda başarılı sonuçlar alarak dikkat çeken Halide Edip Adıvarspor’la Çarşamba günü saat 13.30’da İstanbul Vefa Stadı’nda karşılaşacak olan Diyarbakırspor, maçla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Yarın uçakla İstanbul’a gidecek olan Yeşil-Kırmızılı takımda,Dardanelspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Serdar Cansu dışında eksik yok.

‘HER HAFTA AYRI BİR FİNAL’

Teknik Direktör Mustafa Ceviz,lig yarışının tüm heyecanı ile devam ettiğine dikkat çekerek, her maçı final havasında düşündüklerini söyledi. Ceviz,”Eyüpspor maçını kazanmak istiyorduk ama olmadı. Öne geçtikten sonra bir anlık dikkatsizlik bizim için pahalıya mal oldu. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü oynadık. Beklemediğimiz 2 puan kaybı yaşadık. Ancak 6 haftalık yenilmezlik serimiz ve çıkışımız var. Lig yarışı tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta final niteliğinde maçlara çıkıyoruz. Halide Edip Adıvarspor da bunlardan biri. İstanbul’dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var.” dedi.

MAÇTAN SONRA DİYARBAKIR’A DÖNECEK

Çarşamba günü oynanacak maçın ardında Diyarbakır’a dönecek olan Diyarbakırspor, 17 Mart Salı günü deplasmanda Payas Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmaya Diyarbakır’da hazırlanacak ve 16 Mart Pazartesi günü Hatay’ın Payas ilçesine hareket edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor