Kategoriler

DİYARBEKİRSPOR : 1 BEYLERBEYİSPOR : 0

Antalya’da kamp yaparar ligin ikinci yarı hazırlıkların sürdüren Diyarbekirspor, antremanların dışında hazırlık maçlarıda yapıyor.

 Yeşil – Kırmızılı takım  hazırlık maçında Beylerbeyispor'u 1-0 mağlup etti.Golü Emir Alagöz kaydetti.Takımda Barış ve genç futbolcumuz Serhat,birer penaltı vuruşlarını gole çeviremedi.
Teknik Direktör Namık Altunsoy, ikinci yarı hazırlıkları ve takımı hakında açıklamada bulundu.
“ Takımımız iyi bir moralle çalışmaların sürdürüyor. Kamp kafilemizde 19 profesyonel 3 ‘de alt yapıdan  22 futbolcumuz var.Alt yapıdan aldığımız 3 oyuncuyu deneyeceğiz, Onları yeteneklerine göre A takımına zkazandırmaya çalışacağız. Takımızda fazla şans  alalamayan futbolcu arkadaşlarımız ayrılmak istiyorlar. Bizde kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Bırakacağımız oyuncuların yerine daha iyi arkadaşları takımımıza  transfer edeceğiz.Hedefimiz 3 transfer yapıp kadromuzu güçlendirip ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapıp devam ettirmek. Beylerbeyispor ile hazırlık maçı yaptık, daha sonra Eyyüpspor ile karşılaşacağız: Futbolcularımıza yılbaşı için 4 gün izin vereceğiz. Ardından 4 Ocak’ta Antaya’da tekrar top başı yapacağız “ dedi





 
 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor