Kategoriler

DİYARBEKİRSPOR 2. SINAVINDA’DA MAĞLUP

Spor Toto 3.lig takımlarından, Diyarbekirspor Bolu Esentepe’deki ikinci hazırlık maçındada Cizrespor’a 2 – 0 mağlup oldu.Diyarbekirspor’u takımında eksiklikler göze çarptığı,lige hazır olmadığı gözlendi

 İlk hazırlık maçında Bergama  Belediyespor’a 2 – 1 mağlup olan Yeşil – kırmızılı takım Cizrespor’ada 2 – 0 mağlup olup bir varlık gösteremedi.

Cizrespor oldu. Cizrespor ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı.Diyarbekirspor'un bugün oynadığı Cizrespor karşılaşmasından sonra Yeşil-Kırmızılı ekibin ilk etap hazırlıkları tamamlanmış oldu. Bu karşılaşmadan sonra teknik heyet tarafından iki gün izin verilecek olan Diyabekirspor daha sonra yeniden Bolu Esentepe’de toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

Yeşil-Kırmızılı ekip ikinci etap kamp çalışmaları için Dardanelspor, Niğde Belediyespor ve Kastamonuspor’la olmak üzere 3 hazırlık maçı yapacak. İkinci etap kamp çalışmaları 13 Ağustos’ta sona erecek Diyarbekirspor, Bolu’da kalarak 23 Ağustos’ta başlayacak ligin ilk haftasında Etimesgut Belediyespor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor