Kategoriler

DİYARBEKİRSPOR’DA YÜKSEK MORALLİ PAYASPOR MAÇI PROVASI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, ‘datüm dikkatler Cumartesi günü oynanacak olan Payasspor maçına çevrildi. Yeşil – Kırmızılı takım, Atatürk stadında Cumartesi oynayacağı maçın provasını bol gollü ve yüksek moralli bir şekilde yaptı.

 Hafta başından beri tesislerinde sürdürdüğü idmanlarını tamamlayan, son idmanının maçı oynayaacğı Atatürk stadında yapan Diyarbekirspor 24 kişilik kadrosuyla süper bir idman yaptı. Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde, yaptığı idmana kültür fizik ve ısınma hareketleri sonrasında Cumartesi günü oynanacak olan Payasspor karşılaşmasının kıran kırana geçen maç provası yapıldı.Yeşil – Kırmızılı futbolcular,buyük birlik beraberlik ve neşe içindeki idmanlarındaki tek düşüncelerinin sahadan galip ayrılıp, taraftarlarının seyremediği maçı kazınıp onları sevindirmek olduğunu belirttiler.

Teknik Direktör Bülünt Demirkanlı ,İdman öncesi saha içerisindeki yaptığı toplantıda, Cumartesi günü oynayacakları maçın önemini anlatarak,ligin ikinci maçını kazanmak istediklerini belirterek, “ sahamızda ilk seyircisiz oynayacağımız maçı her ne pahasına olursa olsun kazanmak istiyoruz, tek seçeneğimiz galibiyettir. Taraftarlarımız stadışında galibiyet sevincini yaşamak istiyorlar.Ceyhun ile Tunç cezalı oldukları için oynayamayacaklar..Bugün yaptığımız idman beni çok sevindirdi. Futbolcularım geçen haftaki mağlubiyetimizi bize unutturacaklar.Yaptıkları mücadelelerle beni çok memnun ettiler. Süper performans sergilediler. Bende kendilerini  maç saatıne kadar tam onlamıyla moral ve motivasyon yönünten hazır vaziyete getirecem “ dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor