Kategoriler

DİYARBEKİRSPOR’UN AYVALIK GÜCÜNE MAĞLUP OLMASI ŞOK YARATTI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında 2 – 0 mağlup olması Diyarbakır’da şok etkisi yarattı.

 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında 2 – 0 mağlup olması  Diyarbakır’da şok etkisi yarattı.

Ziraat Türkiye kupasında Medicana Sıvasspor’u kupa dışı bırakan ve büyük moral bulan Diyarbekirspor deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında sahadan puansız ayrılması taraftarlarını fazlasıyla üzdü. Yeşil – Kırmızılı taraftarlar adına konuşan Muhamed Aydınal,yaptığ ı açıklamada, “ Takımımızın tutarsız sonuçlar almasına bir mana veremiyoruz. Bizim bildiğimiz Diyarbekirspor, Ayvalıkgücüne mağlup olmamalı. Bunda bir şeyler aramalı. Gidişat hiçte iyi değildir. Bu gidişle şampiyon filan olunmaz. Ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 3 mağlubiyeti olan takımımız ligde 4 puan toparlamış. Maalesef ne yazıkki 14. Sırada. Biz taraftarları olarak bu durumu hiçte iyi görmüyoruz. Yönetimin acıl olarak bu durama bir çözüm getirmesi gerekmektedir “ dedi,

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor