Kategoriler

DİYARBEKİRSPOR’UN RAKİBİ TUTULMUYOR

Diyarbekirspor’un Çarşamba günü konuk edeceği Sakaryaspor, son 7 maçını kazanarak müthiş bir çıkış gösterdi. Yeşil-Kırmızılı takımın amacı hem rakibinin çıkışını durdurmak hem de Play-Off’a biraz daha yaklaşmak.

 ŞANLI GİTTİ,ÖZDEMİR’LE COŞTU

3.Lig 3.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, Çarşamba günü ligin önemli takımlarından birini ağırlayacak. Geçen hafta Payasspor’la deplasmanda 0-0 berabere kalarak puanını 51’e yükselten Diyarbekirspor, 58 puanla ikinci sırada yer alan Sakaryaspor’la 3 puan savaşına çıkacak. Kadrosunda Süper Lig deneyimine sahip bir çok futbolcuyu bulunduran Sakaryaspor,inişli-çıkışlı performansından sonra Tuncay Şanlı ile yollarını ayırıp Osman Özdemir’i teknik patronluğa getirmesiyle beraber adeta patlama yaptı. Yeşil-Siyahlı takım,Osman hoca yönetiminde çıktığı 7 maçı da kazandı.

 

KAZANMAK İÇİN TER DÖKECEK

Sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Diyarbekirspor, Ergun Cengiz’in golüyle 1-0 kazanmıştı. Geçen sezon Sakarya’da 0-0 berabere kalan iki takım Diyarbakır’da da 1-1 berabere kalmışlardı.

Diyarbekirspor, güçlü rakibi Sakaryaspor’u bir kez daha yenerek hem rakibinin galibiyet serisine son vermek hem de Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Maçın hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor,bugün yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor