Kategoriler

LİG KURASI ÖNCESİ KULÜP İSİMLERİ BELLİ OLACAK

2. Ve 3 lig 2015 – 2016 futbol sezonu kuraları öncesinde Diyarbakır’ın Spor toto 2.lig Kırmızı gurubunda ve 3.lig 2. Grubundaki takımlarının isim değişiklerinin olumlu veya olumsuz olması kuralar öncesinde belirleneceği öğrenildi.

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ismini Amedspor, Yeni Diyarbakırspor ise Diyarbekirspor olarak değiştirilmesi için Türkiye Fukbol Federasyonuna başvurmuşlardı. Diyarbakır Buyükşehir belediyespor’un istediği Amedspor ismi daha önce beşka bir kulüp tarafından kallanıldığı gerekçesiyle  TFF Amedspor  isminin önüne ve arkasına bir ekleme yapılması konusunu istemişti.

Büyükşehir Belediyespor Amedspor, Yeni Diyarbakırspor da Diyarbekirspor için TFF’ye başvurmuştu. TFF, aynı ismin daha önce başka kulüp tarafından kullanılması nedeniyle Büyükşehir Belediyespor’dan Amedspor isminin önüne veya arkasına ekleme yapmasını istemiş, Büyükşehir Belediyespor da gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yeniden başvurmuştu. İsim değikliklerinin lig kurası öncesinde belirleneceği  öğrenildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor