Kategoriler

‘Paşa Paşa’ Gülelim

Büyükşehir, Bayrampaşa engelini de 3 puanla aşıp camiasının yüzünü güldürmeye devam etmek istiyor. Takımda cezalı yok,2 sakat var.

 2.Lig Kırmızı Grup’ta son 2 maçında evinde Kızılcahamamspor’u 2-1 ve deplasmanda Pazarspor’u 1-0 yenerek bu haftaya 16 puanla 10.sırada giren Büyükşehir Belediyespor, aynı puana sahip olan ve averajla 9.sırada yer alan Bayrampaşaspor’la kozlarını paylaşacak. Galibiyetten başka sonucu düşünülmediği Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Uğur Tülümen ve İbrahim Keleş bugünkü maçta da yok. Bayrampaşa’da ise sarı kart cezalısı Sedat Yeşilkaya’nın oynamayacağı bildirildi.
Bilet fiyatları 5 TL,maç öncesinde ayrıca taraftarlara kulübün formaları 25 ve 30 TL’den satılacak.

İKİ TAKIMIN KARNESİ

Diyarbakır temsilcisi, bu sezon sahasında oynadığı 6 maçta 3 galibiyet,2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ligde topladığı 16 puanın 11’ine Diyarbakır’da ulaştı. Bayrampaşaspor ise deplasmanda sadece 5 puan toplayabildi. Konuk takım 6 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.
Bu arada iki takım daha önce 3 kez karşılaşırken, bu maçlarda 1’er galibiyet elde ettiler ve 1 maç da berabere sonuçlandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor