Kategoriler

PAZAR HEYECANI

2.Lig ve 3.Lig’de 8.hafta maçları Pazar günü yapılacak. Diyarbakır ekipleri,Diyarbakır ve Kayseri’de kritik sınavlar verecek. Her iki takımın da amacı sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek.

 2.Lig ve 3.Lig’de 8.hafta maçları Pazar günü  yapılacak. Diyarbakır ekipleri,Diyarbakır ve Kayseri’de kritik sınavlar verecek. Her iki takımın da amacı sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta liderin 7 puan gerisinde yer alan Amedspor, ligin alt sıralarında bulunan Kocaeli Birlikspor’u ağırlayacak.

Seyrantepe Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 14.00. Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemi Hamit Basık yönetecek.

 

KAYSERİ ERCİYES-DİYARBEKİRSPOR

3.Lig 2.Grup’ta çok iyi başlangıç yaptığı ligde son haftalarda düşüş gösteren Diyarbekirspor, Kayseri deplasmanında. Son  5 resmi maçında 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak galibiyeti unutan Diyarbekirspor’da önemli eksikler var.

Ankara Demirspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra 3 maç ceza alan Umut Dilek ile maçtan sonraki olaylara karıştığı için PFDK tarafından 2 maç ceza verilen Abdullah Çetin forma giyemiyor. Parmağı kırıldığı için son 2 maçta forma giyemeyen  kaleci Gökhan Yenigün bu maçta da takımdaki yerini alamayacak.

Kayseri Kadir Has Stadı Dış Sahası’nda saat 14.30’da başlayacak maçı Aksaray’dan hakem Volkan Okur yönetecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor