Kategoriler

Play-Off Hayal Değil

Yeni teknik direktörü Özcan Kızıltan yönetiminde çıktığı ilk sınavında deplasmanda İnegölspor’u 2-1 yenen Amedspor, rakiplerinin kaybetmesiyle Play-Off potası ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Amedspor, Pazar günü sahasında Niğde Anadolu Fk ile kozlarını paylaşacak

3 İç, 2 Deplasman Maçı Kaldı

Misli.Com 3.Lig 1.Grup’ta yer alan Amedspor, Play-Off umutlarını yeniden yükseltti. Aykan Atik’in yerine gelen Özcan Kızıltan yönetiminde çıktığı ilk maçı deplasmanda kazanarak kente mutlu dönen 51 puanlı Amedspor ile 5.sırada yer alan Anagold 24Erzincanspor arasında 1 puanlık fark var.

Amedspor, kalan 5 maçta 3 iç saha ve 2 deplasman maçı oynayacak. 11 Nisan Pazar günü Diyarbakır’da Niğde Anadolu FK ile karşılaştıktan sonra 15 Nisan Perşembe  günü deplasmanda Ergene Velimeşespor’la karşı karşıya gelecek. 22 Nisan’daki rakip Diyarbakır’da Ankara Demirspor olacak. 28 Nisan’da İstanbul’da Sancaktepe FK ile karşılaşacak olan Amedspor, normal sezonu 8 Mayıs’ta Diyarbakır’da oynayacağı Kahramanmaraşspor maçıyla tamamlayacak.

Niğde Maçına Mardin’den Hakem

Play-Off potasındaki rakiplerine göre 1 maçı fazla olan Amedspor, 37.haftayı maç yapmadan bay geçirecek.

Bu arada Amedspor’un Pazar günü saat 15.00’da Diyarbakır Stadı’nda Niğde Anadolu FK ile yapacağı maçı Mardin bölgesi hakemi Yusuf Dursun yönetecek.

Sarı kart cezasını tamamlayan golcü Sinan Akaydın, 1 maçlık aradan sonra bu maçta takımdaki yerini alabilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor