Kategoriler

Son Galibiyet 13 Ekim'de

Şampiyonluk hedefiyle başladığı ve bu amaçla flaş transferler gerçekleştirdiği sezonda hayal kırıklığı yaşayan Diyarbekirspor,13 Ekim'de 1-0 kazandığı Kelkit Belediyespor maçından sonra bir daha 3 puanı bir arada göremedi.

Diyarbekirspor, Galibiyete Hasret

Son galibiyetini 13 Ekim’de elde eden Diyarbekirspor, son 6 resmi maçında galibiyet alamayarak büyük kan kaybı yaşadı. Bu süreçte sadece 2 puan toplayabilen Yeşil-Kırmızılı takım zirveden uzaklaştı.

Yine Dikiş Tutmadı

3.Lig 3.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak sonraki haftalarda istediği sonuçları alamayan Diyarbekirspor, büyük bir kan kaybı yaşıyor.

Son 6 resmi maçında galip gelemeyerek taraftarlarına derin üzüntü yaşatan Yeşil-Kırmızılı takım, son olarak 13 Ekim’de kendi sahasında 1954 Kelkit Belediyespor’u 1-0 yendikten sonra kazanmayı unuttu.

Kupadaki Adanaspor maçı dahil (3-0) son 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Diyarbekirspor, 13.hafta itibarıyla ligde liderin 9 puan gerisinde yer alıyor.

Diyarbekirspor, 14.hafta maçında 24 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Yozgatspor 1959 ile karşılaşacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor