Kategoriler

YENİ DİYARBAKIRSPOR İLE DİYARBAKIRSPOR 1968 U – TAKIMLARI ŞAMPİYON

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor’un gençler liginde mücadele eden U – 19 takımı ile Bölesel Amatör ligi (BAL) Liginde mücadele eden Diyarbakırspor 1968 takımın alt yapı takımı U – 19 takımları şampiyon oldular.

 Diyarbakır gençler ligi U-19 takımlarından Yeni Diyarbakırspor ile Diyarbakırspor 1968 takımları gruplarında şampiyon oldular. 1. Ve 2 ci takım birden şampiyon olması külüplerini sevindirdi.

Zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda her ki takımda şampiyonluklarını ilan ettiler. Ligin bitmesine 2 hafta kala liderliklerine kavuştular. Diyarbakırspor 1968oynadığı maçlardan Öz Diyar gençliki hükmen 3 – 0 kazanırken, Çamlıca gençlikspıor maçıda yarıda kalmıştı. Bu maç yeniden oynanacak. Öz Diyar gençlik takımı üsülsüz futbolcu oynattığından 3 puanı silindi ve U-19 liginden ihraç edildi. Diyarbakırspor 1968 U – 19 takımı oynadığı maçlara 6 galibiyet 1 yenilgi aldı.Yeni Diyarbakırspor – U19 takımıda oynadığı  6 maçı galibiyetle kapatırken 1 maçtada da mağlup oldu. İki takımda aldıkları 19 puanla Diyarbakır gençler U -19 liginde böylece şampiyon oldular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor