Kategoriler

YENİ DİYARBAKISPOR U – 14 LİDER

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından yeni Diyarbakırspor’un gençler liginde mücadele eden takımlarından U – 14 takımı lider durumda.

 Yeni Diyarbakırspor genç takımı antrenörlerinden Yunus Karaaslan yaptığı açıklamada, “ gençlerimizin her geçen gün kendilerine olan güvenleri dahada artıyor.İdmanlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz, maçlarda görülen hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Her mevkimizde oynayan gençlerimiz üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar. U – 14 liginde 3 maç oynadık 3 galibiyet aldık.İleriki maçlarımızdada başarılı olmaya gayret göstereceğiz “ dedi.

Yeşil – Kırmızılı külübün alt yapı koordinatörü Enver Aylak, U – 14 takımının aldığı sonuçlardan ve başarılı oyunlarından memnunum diyerek, “ Yeni Diyarbakırspor olarak alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Kadromuzdaki gençler her geçen gün daha iyi oluyor. Önemli olan her zaman alınan sonuçlar değil. Gençleri yetiştirip daha üst kategorilerimize kazandırmaktır. U – 14 Gençler grubunda 3 maç oynadık  9 puan aldık. Pazartesi günüde Ergani Gençlerbirliği’yle olnayacağız. U – 19 Maçları ile ilgili hazırlıklarımızda sürüyor 17 Mart’ta Hebun Alipınarspor ile oynayacağız. “ şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor