Kategoriler

Yeniden Play-Off Hesapları

Cizrespor’u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Diyarbekirspor, Play-Off potası olan lig 5’incisi ile olan puan farkını 6’ya düşürdü. Bu haftaki Kocaelispor karşılaşması kader maçlarından biri olacak.

Raşit Sevindir Hayat Veriyor

Hafta içinde kendi sahasında Bağcılarspor’a 2-0  yenilerek  şok etkisi yaratan Diyarbekirspor,aradığı morali Cizrespor karşısında buldu. İlk yarısını 1-0 yenik tamamladığı maçın ikinci yarısında attığı gollerle 2-1  galip gelmeyi başaran Diyarbekirspor, haftayı 5.sırada tamamlayan Yeni Çorumspor’un yenilmesiyle Play-Off potası ile arasındaki farkı 6’ya indirerek Play-Off için yeniden umutlandı.

3 maçlık cezasını tamamlayan Aykut Çift sahalara golle dönerken,devre arasında transfer edilen Raşit Sevindir gollerine devam ediyor. Tecrübeli futbolcu Cizrespor maçında da takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

8 Maçın Tamamı Final Gibi

Diyarbekirspor için kalan 8 maçın tamamı final havasında geçecek. Bu hafta lig ikincisi Kocaelispor’a konuk olacak Diyarbekirspor, zorlu virajı 3 puanla geçerek Y.Çorumspor-Serik Belediyespor maçının oynanacağı haftada Play-Off potası ile olan puan farkını azaltmak istiyor.

Diyarbekirspor kalan 8 haftada deplasmanda Kocaelispor,Y.Çorumspor,Adliyespor ve 1461 Trabzon’la deplasmanda,Bayburt Özel İdare,Karacabey Belediyespor,Muğlaspor ve Fatsa Belediyespor’la da kendi sahasında karşılaşacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor