Kategoriler

Diyarbakır'da Kaçak Elektrik Kullanımı

DEDAŞ: "Sarılar köyündeki seranın ısıtmasında kullanılan ve 10 bin nüfusa yetebilecek güçteki iki abonesiz kaçak trafodan biri, garip bir biçimde ortadan kaybedildi"

 DEDAŞ, Sur ilçesine bağlı Sarılar köyündeki seranın ısıtmasında kullanılan ve 10 bin nüfusa yetebilecek güçteki iki abonesiz kaçak trafodan birinin ortadan kaybedildiğini bildirdi.
DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, kaçak elektrik kullananlara yönelik mücadeleye devam edildiği, tarımsal sulama mevsiminin yaklaşması nedeniyle kırsalda kaçak elektrik kontrollerinin artırıldığı belirtildi.

Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır'da her biri küçük bir ilçenin enerji ihtiyacını karşılayabilecek güçte kaçak trafolar ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, "Ancak Diyarbakır'da, Sur ilçesine bağlı Sarılar köyündeki seranın ısıtmasında kullanılan ve 10 bin nüfusa yetebilecek güçteki iki abonesiz kaçak trafodan biri, garip bir biçimde ortadan kaybedildi" denildi.

Açıklamada, kayıp trafonun bulunabilmesi ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemin yapılması için adli makamlara başvurulduğu, bu konudaki soruşturmanın sürdüğü kaydedildi
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor