Kategoriler

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Diyarbakır'da jandarma kaçak sigara, ruhsatsız silah ve esrar ele geçirdi. Şüpheli 7 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Ergani İlçe Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiğini bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Değirmendere ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında; yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait yolcu otobüsü ile 2 (iki) özel araçta yapılan aramada 1 (bir) şüpheli şahsa ait eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette 200 gr kubar esrar maddesi, ile 3 şüpheli şahsa ait eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 27.500 tl olan 5.500 paket kaçak sigara, 1 şüpheli şahsa ait araçta 2 adet ruhsatsız Sigsauer marka tabanca ve Hırsızlık suçundan aranan 1 şüpheli ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olay ile ilgili 7 şüpheli gözaltına alınmış ve gözaltına alınanlardan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir"

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
Babadan Oğula Geçen Spor Sevgisi
SPOR
Ankara'dan ELİ Boş Döndü
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Amedspor Yolu Uzattı
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
Efsane Kaldı, Diğer Takımlar Düştü
SPOR
DİYARBEKİRSPOR İÇİN LİG BİTTİ
SPOR
AMEDSPOR ŞAMPİYON GİBİ
SPOR
Kader Haftaları Başlıyor