BÖLGE TAKIMLARI DEĞERLENDİRMESİ

 Eyüpspor'u deplasmanda yenerek 3 maç sonra kazanan Amedspor'u tebrik ediyorum.Umarım bu sonuç iyi günlerin başlangıcı olur.TRT Kürdi'nin maçları canlı yayınlamasının da ne kadar faydalı olduğu bir kez daha görüldü.Milyonlarca taraftar,dünyanın her yerinde takımlarını izleme imkanı buluyor.

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir diye genel kabul gören bir söz var.Tam da Diyarbekirspor'a uyuyor.Bugünkü tablo aslında çok sürpriz değil.Kaliteli bir kadro ama bunu yansıtmayan bir oyun şablonu.Daha doğrusu olmayan oyun anlayışı.Bu şekilde kazanılan ilk 3 maç sorunları görüp çözüm üretmek yerine örtbas eden bir teknik heyet.7 maç geçti fakat kadro istikrarü ve bir oyun sistemi yok.Her hafta değişik kadro,rakibin yapacağı hatalardan medet umman bir düşünce.

4 maçta kayıp 10 puan.Moral ve motivasyon darmadağın,hava berbat.Taraftar kızgın ve duygusallık haklı olarak tavan yapmış.

Kan değişikliği şart hem de hiç vakit kaybetmeden.Ancak teknik heyetin gitmesi yetmez,bu yanlışları yapanlara da yol gösterilmeli.İşler kötü gidiyor ama her şey bitmiş değil.Doğru hamle ve tercihlerle tren tekrar rayına oturtulabilir.Aksi takdirde geçmiş yılların tekrarı yaşanır ve bu kadar umutlanan camiaya yazık olur.

12 Bingölspor iyi yolda.Bugün de lider Kemerspor'u farklı yenerek 3 maç üst üste kazanarak çıkışını sürdürdü.Sporsever Vali Ali Mantı'nın önemli bir rolü var.Görev yaptığı her yerde spora ve takımlara destek veren, başarı sağlayan bir mülki amir.12 Bingölspor'u kentin markası olarak görüp maddi ve manevi olarak sahiplenmiş.Allah,her kente böyle idareciler nasip etsin diyorum.

Onursal başkan Reşat Yılmaz'ı anlatmaya gerek yok.Başlı başına avantajdır Bingöl için.
Teknik Ali Beykoz'a kocaman tebrikler.Geçen yıl takımı ateşten alıp ligde tuttu,bu yıl sezon hazırlıklarına ve transfere geç başlamasına rağmen şimdiden zirve adayı yaptı.

Bu arada son haftalarda çıkışa geçerek seri  galibiyetler alan Van B.Şehir Belediyespor'u da tebrik ediyorum.
YORUM EKLE