Eğil İlçesine Ücretsiz servis

DİYARBAKIR- Tarih ve Kültür şehri 10 bin yıllık bir geçmişe sahip Diyarbakır bu kez inanç turizmine ağırlık vermek amacıyla, Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara büyük kolaylık sağlandı.

Eğil İlçesine Ücretsiz servis

Diyarbakır Sur İlçesinde bulunan Hz.Süleyman Cami önünden, Eğil İlçesinde bulunan Hz. Elyasa ve Hz.Zülkifl Peygamber kabirlerine yönelik günde iki kez ücretsiz servis taşımacılığı başlatıldı. 

BELEDİYE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA: 

HZ. SÜLEYMAN TÜRBESİNDEN, EĞİL PEYGAMBER KABİRLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS
SUR İLÇEMİZDE BULUNAN HZ. SÜLEYMAN TÜRBESİNDEN, EĞİL İLÇEMİZE HZ. ELYASA VE HZ. ZÜLKİFL PEYGAMBER KABİRLERİNE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

 Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA; Peygamberler ve Nebiler şehri Diyarbakır’ımızda dini turizme büyük katkı sunacak bir projeyi hayata geçiriyor. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Diyarbakır’lı hemşehrilerimizin de yararlanacağı bu proje; “Sur ilçemizde bulunan Hz. Süleyman Türbesinden, Eğil İlçemizde bulunan Hz. Elyasa ve Hz. Zülkifl Peygamber Kabirlerine günde 2 sefer olmak üzere ücretsiz servis hizmeti sunulacaktır.

Bu servis hizmeti 25.02.2019 tarihinde 1 otobüs ile başlayacaktır. Servis aracı hareket saatleri aşağıda gösterilmiştir.


DİYARBAKIR - EĞİL
21 UC 002
HZ.SÜLEYMAN    EĞİL TÜRBELER
GİDİŞ    DÖNÜŞ
09:30    13:30
15:00    19:00
Kalkış: Sur İlçesi Hz. Süleyman Girişi.

Varış: Eğil Peygamber Kabirleri.

NOT: Saatler Namaz Vakitleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Diyar
Diyar - 5 yıl Önce

19.06.2019 Oluyou Ve Yemeklidir.

Tuğba kalkan
Tuğba kalkan - 3 yıl Önce

Ziyaret otobüs seferleri başladımı

Betül
Betül - 3 yıl Önce

Hala ücretsiz gidiyor mu ve satteleri aynı mi hocam

SIRADAKİ HABER