KIZILAY'DAN 500 TL'LİK YARDIM ÇEKİ

HABER: AHMET BEŞENK Kızılay Derneği Diyarbakır şubesi tarafından sur içinde yaşanan olaylar sırasında terör mağduru oldukları tespit edilen 25 Bin kişiye 500 TL değerinde yardım çeki dağıtılacak. Yardım çekini alanlar et dahil tüm gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

KIZILAY'DAN 500 TL'LİK YARDIM ÇEKİ

 Her yıl on binlerce kişiye kavurma, gıda ve ihtiyaç yardımı yapan Kızılay derneği yine kolları sıvadı. Bu kez de terör mağduru olan 2 bin aileye 500 TL değerinde gıda çeki dağıtacak.

Türk Kızılay Derneği Diyarbakır şube başkanı Hikmet Hamzaoğlulları tarafından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından tespit edilen ve isim listeleri Kızılay Derneği Diyarbakır şube başkanlığına gönderilen 2 bin kişi bu günden itibaren yardım çeklerini alabilecek. Konuya ilişkin bilgi aktaran Hikmet Hamzaoğulları şunları söyledi: “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 2 bin vatandaşımıza içinde 500 TL değerinde alış veriş yapabilecekleri oranın bulunduğu kartları dağıtacağız. Bu kartlarla et dahil her türlü gıda ihtiyaçlarını, istedikleri yerden karşılayabilecekler. Uzun bir süreden beridir Kızılay derneği olarak sabahları çorba çıkartmakla birlikte on binlerce ailemize kavurma, gıda ve malzeme ihtiyaçlarında bulunduk. Normal yardımlarımız kesintisiz devam ederken yine terör mağduru olan bu ailelerimize bir nebzede ola destek olmak adına yardım çeklerini dağıtacağız.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahdurna
Şahdurna - 3 yıl Önce

Lütfen bizde yardım edin

SIRADAKİ HABER