Tanrıseven'in Vefası

Batman'lı olan İzmir'in Tire ilçesi kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven,çalışmak için ilçede bulunan Güneydoğulu tarım işçilerini ziyaret ederek yakın ilgi gösterdi.

Tanrıseven'in Vefası
 Batman'lı olan İzmir'in Tire ilçesi kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven,çalışmak için ilçede bulunan Güneydoğulu tarım işçilerini ziyaret ederek yakın ilgi gösterdi.Tanrıseven'in uzun yıllar görev yaptığı ve sevildiği Çınar'dan gelen işçiler,vefalı tutumundan dolayı başarılı devlet adamına teşekkür etti.

Bölgeden Gelen İşçilere İlgi

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven mevsimlik tarım işçilerini tarlada ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  
Batmanlı olan,Diyarbakır'da vali yardımcılığı ve Diyarbakırspor onursal başkanlığı da yapmış olan Dr.Hasan Tanrıseven'in ziyaret ettiği işçiler arasında uzun yıllar kaymakamlık yaptığı Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Ağaçsever köyünden gelen işçiler de vardı.Tanrıseven'in Güneydoğulu hemşerileriyle yakından ilgilenmesi sevindirdi.İşçiler,Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür etti.

Yaşadıkları Yerlerde Ziyaret Etti
Kaymakam Tanrıseven, Eskioba ve Mahmutlar bölgesinde çiftçilik yapan vatandaşlarımız ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gelen mevsimlik işçileri tarlalarında ve yaşadıkları yerlerde ziyaret etti.  

Şaşkınlık Ve Mutluluk Bir Arada
Vatandaşlar tarlada kendilerini ziyaret eden Dr. Hasan Tanrıseven’i görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler ve “ilk defa bir kaymakamı bu kadar yakından hem de çalıştığımız tarlada görüyoruz” dediler.  

Çocukları Kucağına Aldı

Kaymakam Tanrıseven “Bu Vatan için çalışan, üreten herkes bizim başımızın tacıdır. Sizler ekmek paranız için çalışıyorsunuz; hepinize teşekkür ederim. Sizden ricam, çocuklarınızın eğitimini asla ihmal etmeyin. Kaymakamlık olarak çocuklarınızın eğitimi için her türlü desteği vereceğiz” dedi.  
Kaymakam Tanrıseven, mevsimlik işçilerin yan sıra çocukları ile ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER