Diyarbakırspor sokakta oynasın biz onun taraftarı olmaya devam ederiz

 Son Kalan Gerçek Diyarbakırsporlular
45 yıllık bir tarih bir tarih hemde dolu dolu bir tarih. Başarılar, mutluluklar, zaferlerle dolu olduğu gibi ihanetler, entrikalar ve hainlerle de dolu bir geçmiş. Yok olan trilyonlar, sporun zenginleştirdikleri siyasi malzeme etme çabaları, isim yapmak isteyen paralı köy yumurtaları vs. Vs. Ne arasanız var bu geçmişte.
Memleketin spor baronları arasında Ping Pong topu gibi bir oraya bir buraya atılmış, kişilerin pozisyonları takımın geleceğinden daha önemli olmuş, içerde devlet takımı dışarıda PKK nin takımı yaftası sırtına asılmış ama adından değerinden hiç birşey yitirmemiş bir takım Diyarbakırspor.
Bir zamanlar Ankaralarda bakanların Diyarbakır'da  Valilin kapısında kulübü almaya çalışanlar o zamanlar çok seviyormuş takımı pardon sanıyormuşuz aslında onların sevdiği paraymış pulmuş Şan şöhret ve pozisyon ve hatta Diyarbakırspor ismini kullanarak ihale alabilmek yada siyasi açıdan biryerlere gelebilmekmiş. O yüzden ya futbola "fitbol" futbolcuya "topçu" diyen simalar hayatımıza girmiş ve spor adamı hatta kanaat önderi olmuşlar. Yani futbol topunu yolda görse karakola bomba ihbarı edecek adamlar bu kulübe başkan ve hatta futbol şube sorumlusu olmuşlar. 
Neyse diyeceğim şu ki bu aktörler kahramanlar şimdi nerde maddiyata dayalı aşklar için kullanılan deyimle bol bitti aşk bitti. Diyarbakırspor ile işleri bitti yani ekmek kalmadı sevgide bu kadarmış. Kimse kusura kalmasın ayrım yapmıyorum ister şampiyon yapanlar olsun ister küme düşürenler istisnasız herkes için. Nerdesiniz eserinizle gurur duyuyormusunuz.
Diyarbakırspor'un şimdiki haline sahip çıkan hiç bir yürek kadar ne cesaretiniz nede zenginliğiniz var. Kuruluş yıldönümünde amatörde olmasına rağmen ofis caddelerini inleten gençler kadar yüreğiniz ve sevdanız yok. Hiçbirşey yapamaz olsa bile Kulübü yaşatmak için savaşan Ve her kapıyı çalacak olan Şeyhmus Şenyiğit kadar yiğitte değilsiniz. İyi niyetine ve Diyarbakırspor aşkına emin olduğum bu arkadaşımızı alkışlıyorum belki hiç birşeyde yapamayabilir ama savaş meydanında sancağı düşmesin diye ölürken göğsüne saplayan sahabi kadar kıymetlidir. Diyarbakırspor bizim herşeyimizdir onurumuzdur diyenler siz neredesiniz. Ben bu yolda sayın başkanı ve onunla yürüyen bütün taraftarları yürekten selamlıyor ve her zaman destek olacağımıda belirtiyorum.
"Unutmayın Diyarbakır sokakta oynasın biz yine onun taraftarıyız"
Not: Sayın Valimizden tek ricamız yürütülen savcılık soruşturmasının ivedilikle tamamlanmasını sağlamaktır. Bu Diyarbakırspor'a 10 trilyonluk bir katkı ile eşdeğerdir. 
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali İhsan Eren
Ali İhsan Eren - 11 yıl Önce

sevgili yılmaz; senin diyarbakırspor'a ne kadar düşkün olduğunu nasıl sevdiğini birebir gören yaşayanlardan biriyim..bu takımın deplasmanlarına nasıl koşturup mağlup olunca ağladığın galip gelince sevinçten yere göğe sığmadığın anları hatırlıyorum..sen gerçek bir diyarbakırspor taraftarısın ve bunu en iyi ben biliyorum :) kalemine yüreğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş.

ferat ayaz
ferat ayaz - 11 yıl Önce

iyi, hoşta 4 ay öncesine kadar nerdeydin biz yeniye dair hiç bir şey istemiyoruz acısıylan tatlısıylan eskiyi istiyoruz sadece diyarbakirsporluyuz bu böyle biline

Nurten tapan
Nurten tapan - 11 yıl Önce

size tamamıyle katılıyorum dıyarbakır sporu kullanarak köşeyi dönenler nerdeler.bunu herkes bılıyor tükettiler bıtırdıler,şimdide ortada yoklar tarih bunun hesabını onlara soracaktır.

Cano candan
Cano candan - 11 yıl Önce

Seni çok seviyorum Yılmaz amca

Erdal anlı
Erdal anlı - 11 yıl Önce

Yilmaz bey merhaba sitenizi android tabletten takip ediyorum
Gunun manşetleri bolumunu letfen resim altina haberin başligini yazin.
Tşk