BESYO'da Mezuniyet Coşkusu

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan (BESYO) 240 öğrenci mezun oldu. Kongre merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine BESYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Büyükbayram,öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

BESYO'da Mezuniyet Coşkusu
Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan (BESYO) 240 öğrenci mezun oldu. Kongre merkezinde  düzenlenen mezuniyet törenine BESYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Büyükbayram,öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

‘SİZLERİ TOPLUMA SUNUYORUZ’

Beden Eğitim Yüksekokulu öğrencilerin hip-hop gösterisinin ardından sahne alan Modern Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi salonda bulunan misafirler tarafından büyük alkış aldı.

BESYO  Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Büyükbayram; “Mezun gençlerimiz   üniversitemize ve Türk milli takımlarına değişik kategorilerde hizmet ettiler.Pek çok ödüller ve övgüler aldılar. Sosyal ve paylaşıma açık öğrencilerimizi topluma uğurluyoruz. Spor adına gençlerimizi yetiştiren değerli velilere teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

KEPLER HAVADA UÇUŞTU

Mezun olan öğrenciler adına konuşan Burcu Kılıç, 240 öğrencinin duygu ve düşüncelerine tercüman olmak için bir konuşma metni hazırladığını ifade ederek, toprak olan kendilerine su olan  hocalarına minnettar olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere başarı belgeleri verildi. Keplerin havaya atılmasıyla tören son buldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER