DİL EĞİTİMİ İÇİN ÖRNEK ÇALIŞMA..HAFTA SONLARI KAFELERDE BULUŞUP İNGİLİZCE KONUŞARAK PRATİK YAPIYORLAR

Diyarbakır’da İngilizce eğitim veren özel bir okulun öğrencileri,dil eğitimini geliştirmek ve pratik hale getirmek için örnek bir çalışmaya imza atıyor

DİL EĞİTİMİ İÇİN ÖRNEK ÇALIŞMA..HAFTA SONLARI KAFELERDE BULUŞUP İNGİLİZCE KONUŞARAK PRATİK YAPIYORLAR
Diyarbakır’da İngilizce eğitim veren özel bir okulun öğrencileri,dil eğitimini geliştirmek ve pratik hale getirmek için örnek bir çalışmaya imza atıyor.

Hafta sonları kafelerde toplanan öğrenciler,yüzde yüz İngilizce konuşarak dil öğrenimini pratik hale getiriyor.

Eğitimden Sonra Dili Pratik Kullanıyorlar

Diyarbakır’da İngilizce eğitim veren özel bir okulun öğrencileri,dil eğitimini geliştirmek ve pratik hale getirmek için bölgede ilk olan örnek bir çalışmayı gerçekleştiriyor. 

Hafta sonları kafelerde toplanan öğrenciler,yüzde yüz İngilizce konuşarak hem  dil öğrenimini pratik hale getiriyor,hem deçevrede bulunan vatandaşların ilgi odağı oluyor.

Dil eğitimi konusunda uzman olan öğretmenlerin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada başarılı olan öğrencilerin,ileride hem kolay iş bulma imkanlarına kavuşacağı hem de normal hayatta bu dili daha pratik şekilde kullandıkları belirtiliyor.




‘Amacımız Çocukların Pratiğini Geliştirmek’

“English sponken “ adı verilen örnek çalışmayı İngiliz Kültür Okulları gerçekleştiriyor. Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,dil eğitiminde pratik yapmanın ve uygulamanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek,bu çalışmadaki amaçlarının çocukların İngilizce’yi rahatlıkla konuşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Dengiz,”Öğrencilerimiz her hafta sonu ayrı bir kafede toplanarak uzman eğitimcilerimizin gözetiminde bu çalışmayı yapıyor. Çalışmada yüzde yüz İngilizce konuşuluyor,eğitim veriliyor.

Veliler de bu durumdan çok memnun. Amacımız çocuklarımızın öğrendikleri dili günlük hayatta rahat kullanmalarını teşvik etmek  ve ileriki yaşamlarında,iş hayatında bu konuda hazır olmalarını sağlamaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER