DİYARBAKIR'A OKSİJEN TESİSİ KURULUYOR

Diyarbakır’a oksijen fabrikası yatırımı yapılacak.En az 60 kişinin istihdam edilmesi planlanan ve Akçadağ İnşaat tarafından yapılacak 15 milyon TL’lik yatırımın temelinin Nisan ayında atılacağı açıklandı.

DİYARBAKIR'A OKSİJEN TESİSİ KURULUYOR
 Diyarbakır’da oksijen tesisi kurulacak. 15 milyon TL’ye mal olacak yatırımı Akçadağ İnşaat yapacak.

Akçadağ İnşaat’tan yapılan açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak fabrika için çalışmalara başlandığı, Nisan ayında temel atma törenini gerçekleştirecekleri açıklandı. Açıklamada, en az 60 kişinin istihdam edileceği fabrikanın günde 200 tüp ve ayda 6 bin tüp dolum kapasiteli olacağı vurgulandı. Açıklamada, Akçadağ ailesinin daha önce olduğu gibi bundan sonra da Diyarbakır’a yatırımlara devam edileceğini dile getirilerek fabrika için teknik kurulum çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

 

‘Yatırımlarımıza Devam Ediyoruz’

Açıklamada,”Akçadağ İnşaat olarak Diyarbakır organize sanayide en yakın sürede oksijen fabrikası kurmak İçin planlamamızı başlatmak istiyoruz.Kurulacak fabrikanın maliyeti 15 milyon tl olup yaklaşık 60 kişiye iş istihdamı sağlanacaktır. Ham maddesi oksijenin hava olan günde 200 tüp dolum kapasiteli, ayda 6 bin adet tesis tüp kapasiteli ve bütün bölgenin ihtiyacını karşılayacak bu fabrikanın Nisan ayında temelini atmayı planlamaktayız.Yatırımlarımızı Akçadağ İnşaat olarak dün ilimize yaptığımız gibi bu zorlu günlerde de Diyarbakır’ımıza yatırımlarımıza devam etmekteyiz. Kamuoyunun bilgilerine” ifadelerine yer verildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER