Faşist Kanaldan Tehlikeli Tahrik

ERGENEKON DESTEKÇİSİ KANALDAN KÜRTLERE HAKARET VE İSYANA TEŞVİK

Ergenekon davasında tutuklu olduğu Silivri cezaevinde yatan İşçi Parti Genel Başkanı Doğu Perinçek’in sahibi olduğu Ulusal Kanal’da Kürtlerin Gezi Park eylemlerine katılmaması hem eleştiriliyor, hem de Kürt bölgelerindeki halk hükümete karşı isyana davet ediliyor.

Hükümetin Kürt sorununu çözmeye yönelik adımlarını ‘vatana ihanet ‘ olarak değerlendiren,çözüm sürecini sabote etmeye yönelik yayınlar yapan bu kanalın şimdiki tutumu kafalarda soru işaretleri ve bir o kadar da büyük tepki çekiyor.

‘KÜRTLER NEDEN SOKAKLARDA YOK?’

Ulusalcı/Kemalist/Faşist/Ergenekon destekçisi grup ve siyasi oluşumların organize ettiği Taksim olaylarına karşı mesafeli olan Kürtleri bu oyunun içine çekmeye yönelik çabalar sergileyen Ulusal Kanal’daki haber ve yorumlarda garip değerlendirmeler yapılıyor.
‘Yıllarca devletin zülüm ettiği Kürtler neden sessiz?.Diyarbakır ve Hakkari’de insanlar neden sokaklara çıkmıyor?.Oradaki halka yönelik sokağa çıkmamaları konusunda baskı var’ gibi akla hayale gelmeyecek hezeyandaki yayınların yapıldığı Ulusal Kanal’ın neyin peşinde olduğu da aslında bu yayınları analiz edenler tarafından anlaşılıyor.

AYDINLAR UYARDI :’KÜRTLER BU OYUNDA OLMAMALI’

Uzmanlar,hükümeti devirmeye ve barış sürecini sabote etmeye yönelik kirli tezgahlarıyla bilinen ve özellikle binlerce Kürd’ün katili,Türk-Kürt çatışmasının da planlayıcısı olan Ergenekoncuların yayın organlarına karşı dikkatli olunmasını istiyor. Ulusal Kanal gibi Ergenekon destekçisi yayın kuruluşlarına tepki gösteren aydınlar,”Binlerce Kürt katledildi. Kürt-Türk çatışması yaratılmak istendi. Köyler boşaltıldı,ormanlar yakıldı. İnsanlar sürgün edildi. O zaman buna alkış tutan ve bu oyunun planlayıcısı olan Ergenekoncuların şimdi kendi çıkarları için Kürtleri isyana teşvik etmesi manidardır. Kürtler bu oyuna gelmemelidir. Ulusal Kanal ve onun gibi provokatör yayın kuruluşlarına gerekli tepkiler gösterildi.” uyarısında bulunuyor.


YORUM EKLE
YORUMLAR
melih ışık
melih ışık - 11 yıl Önce

soroz ve ergenekon güdümünde yayın yapan,tahrikçi,
huzur bozucu,suç ve eylemlere halkı kışkırtıcı,suça
itici ve suçlu,provakatör yayın kuruluşu derhal
kapatılmalı.savcılar,neredesiniz,ülke,yi,mallarını
yakmaya,yıkmaya teşvik eden bir kanal.