AK Parti Onunla Sevindi

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Diyarbakır’da umduğunu bulamayan AK Parti’nin yüzünü güldüren iki ilçeden biri HDP'den AK Parti'ye geçen Hani oldu. İbrahim Lale,resmi olmayan sonuçlara göre yeni belediye başkanı oldu.

AK Parti Onunla Sevindi

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Diyarbakır’da Büyükşehir dahil olmak üzere 18 belediyenin 16’sında seçimi kaybederek umduğunu bulamayan ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayan AK Parti’nin yüzünü iki ilçe sevindirdi. Hani’de İbrahim Lale,HDP’de olan belediyeyi kazanarak önemli bir başarıya imza atarken,Çermik’te de Şehmus Karamehmetoğlu tekrar seçildi.

Hani’de en yakın rakibine bin 500 oy fark atarak seçimi kazanan İbrahim Lale’nin bu başarısı ses getirdi. Daha önce Hani’de Kuyular Belde Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Lale,resmi olmayan sonuçlara göre 16 bine yakın oy alarak belediye başkanı seçildi.

“Oy Veren Vermeyen Herkesin Başkanı Olacağım”

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Hani’de sevinç gösterileri yapıldı. Seçim sonuçlarını değerlendiren İbrahim Lale,” Bizleri destekleyen oy veren ve vermeyen bizleri her daim kucaklayan dostlarımıza dua eden büyüklerimize ve tüm Hani’li  hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ederiz. İnşallah el birliği ile Güzelim hanimize beraber hizmet edeceğiz. Allah herkesten razı olsun .Her şey Hani için” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER