Başkan Yalçın’a Plaket

Ergani Gençlerbirliğispor Kulübü Yönetim Kurulu, 'Sokaktan topluyoruz, top oynuyoruz' projesine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Fesih Yalçın’a teşekkür plaketi verdi.Belediye binasında gerçekleşen plaket töreninde konuşan Ergani...

Başkan Yalçın’a Plaket
Ergani Gençlerbirliğispor Kulübü Yönetim Kurulu, 'Sokaktan topluyoruz, top oynuyoruz' projesine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Fesih Yalçın’a teşekkür plaketi verdi.

Belediye binasında gerçekleşen plaket töreninde konuşan Ergani Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü Mehmet Kanat, Yalçın’a spora verdiği desteklerden ötürü plaket verdiklerini söyledi. kanat, "Biz bu projeyle birçok gencimizi kazandık. Bu projede başkanımızın gerek maddi gerekse manevi açıdan çok katkısı oldu. Bize her zaman desteğini sürdürdü. Asla yalnız bırakmadı. 2012- 2012 sezonunda Diyarbakır’da 2. Amatör Ligi futbol müsabakaları sonucunda şampiyon olduk. Bu süre zarfında bize desteğini esirgemeyen Ergani Belediyesi’ne sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Gençlerin söz konusu olduğu her projeye her zaman destek vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Fesih Yalçın ise, "Gençler geleceğimizdir. Onlar için her şeyi yapacağız. Biz sadece spora destek vermiyoruz. İlçemizde bulunan tüm sosyal projelerde var olduk. Yeter ki insanımız için, ilçemiz için faydalı şeyler yapalım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2013, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER