Bismil'de Tren Raylarını Yenileme Çalışması

Diyarbakır merkezde başlayan tren hattı yenileme çalışmalarının Bismil ayağına, Kaymakam Vehbi Bakır, 5. bölge yetkilileri ve Bismil Garnizon Komutanı katıldı.Dualarla başlayan açılışta konuşan Bismil İstasyon Şefi Muaz Oktay; yol yenileme...

Bismil'de Tren Raylarını Yenileme Çalışması
Diyarbakır merkezde başlayan tren hattı yenileme çalışmalarının Bismil ayağına, Kaymakam Vehbi Bakır, 5. bölge yetkilileri ve Bismil Garnizon Komutanı katıldı.

Dualarla başlayan açılışta konuşan Bismil İstasyon Şefi Muaz Oktay; yol yenileme çalışmalarıyla Diyarbakır-Kurtalan tren seferlerinin daha güvenli bir şekilde gerçekleşeceğini, ayrıca bu döşenen rayların hızlı tren seferlerinde döşenen raylarla aynı olduğunu belirterek yük taşımacılığında da en ideal taşımacılık olacaklarını belirtti. Sarıtoprak 32 ve Kurtalan arası yol çalışmalarının hızlı devam ettiğini belirten Muaz Oktay, malların çoğunluğunun tren yolu ile gittiğini, tren yol çalışmaları tamamlandığında fabrika sahiplerinin tekrar ürettikleri malları trenle göndereceklerini, demiryolunda yük taşımacılığının fiyat açısından da uygun olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER