Bismil'de Yan Yattığı Belirtilen Bina Sağlam Çıktı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çevredeki vatandaşların yan yattığı dediği binada yapılan incelemede her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, binanın sağlam olduğu tespit edildi.Çevredeki vatandaşların binanın yan yattığı şeklindeki...

Bismil'de Yan Yattığı Belirtilen Bina Sağlam Çıktı
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çevredeki vatandaşların yan yattığı dediği binada yapılan incelemede her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, binanın sağlam olduğu tespit edildi.

Çevredeki vatandaşların binanın yan yattığı şeklindeki iddiaları üzerine yetkililer tarafından binada inceleme yapıldı. Yapılan tetkikler sonucunda binada herhangi bir sıkıntının bulunmadığı ev sahipleri ve kiracıların rahat bir şekilde evlerinde oturabilecekleri belirtildi. Bismil Belediyesi İmar Müdürlüğü yetkilileri bahsi geçen binanın gerek zemininde gerekse yapısında herhangi bir sıkıntının olmadığını, yapılan tetkiklerin ardından binanın sağlam çıktığını ve hiçbir sorunun olmadığını, bunu da resmi bir belgeyle doğruladıklarını ifade etti.

Bismil Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bu çalışmaların sonucunun olumlu çıkması mahalle sakinlerini de rahatlattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2013, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER