Çiftçilerden Hububat Alımının Erken Bitirilmesine Tepki

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Toprak Mahsulleri Ofisi'nce başlayan hububat alımlarında çiftçiler ofis alımlarının erken bitmesinden dolayı mağdur olduklarını ifade etti.Ofis alımlarının akşam saat 17.00’dan sonra yapılmadığını belirten...

Çiftçilerden Hububat Alımının Erken Bitirilmesine Tepki
Diyarbakır'ın Ergani İlçe Toprak Mahsulleri Ofisi'nce başlayan hububat alımlarında çiftçiler ofis alımlarının erken bitmesinden dolayı mağdur olduklarını ifade etti.

Ofis alımlarının akşam saat 17.00’dan sonra yapılmadığını belirten Serhun Yıldız adlı çiftçi, mağdur edildiklerini belirtti. Yıldız, "Diyarbakır’daki ofis ve şubelerinde gece saat 12.00’a kadar alımlar yapılırken buradaki birtakım aksak ve eksiklikler nedeniyle günlerce beklemek zorunda kalıyoruz. Özellikle köyden gelen araçların yığılmasıyla birlikte randevularda sıkıntı yaşıyoruz. Ortaya çıkan bu durum karşısında ilçe ziraat odası yetersiz kalmaktadır. Çınar gibi Ergani’nin mahallesi konumunda bir ilçede Kutbettin Arzu’dan dolayı acente bulunabiliyorken, Ergani gibi büyük bir ilçede bir acentenin olmayışı ziraat odasının eksikliğidir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2013, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER