Çınar HEM'den Büyük Sergi

Çınar İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerler tarafından yapılan dikiş, nakış el sanatları ürünlerini açmış olduğu büyük bir sergi ile sergiledi.

Çınar HEM'den Büyük Sergi
Çınar İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerler tarafından yapılan dikiş, nakış el sanatları ürünlerini açmış olduğu büyük bir sergi ile sergiledi. Çınar İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda açılan sergi, ilçe protokolünün yanı sıra ailelerden yoğun ilgi gördü. Özellikle Halk Eğitim Merkezi bünyesinde köylerde yürütülen kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği Halk Eğitim Sergisinde 12 Köy ve 6 İlçe Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ele emekleri sergilendi.

Çınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şengül kurslarla ilgili yapmış olduğu açıklamada 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 27 ayrı dalda açılan 118 kursta katılan 2170 kursiyere ulaştıklarını bu sayının 1016’sının bayan 1154’ünün de erkek olduğunu belirtirken yine ilçede Aile Destek Merkezi aracılığı ile Deri işlemeciliği, Giyim üretimi teknolojisi, Bayan kuaförlüğü, Aşçılık, El sanatları adı altında mesleki edindirme kursları açılarak 86 Bayanın katılımı sağlandığını ifade Etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü kursların açılmasında maddi manevi desteklerinden dolayı Çınar İlçe Kaymakamı Serdar Köse’ye ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demir’e teşekkür etti.


 





Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER