Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.İlçede çeşitli...

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

İlçede çeşitli tarihlerde okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler yarışmanın finallerinin ardından çeşitli ödül ve plaketlerle ödüllendirildi. Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, milli eğitim şube müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı. Silvan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli tarihlerde Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda düzenlenen yetenek yarışması, liseler arası münazara yarışması, liseler arası bilgi ve kültür yarışması, bağımsız ilkokul ve ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışması, merkez ilkokul ve ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgesi ile çeşitli hediyeler verildi. Dereceye giren öğrencilerin hediyeleri Kaymakam Yunus Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2013, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER