Ergani'de Esnafa Çözüm Süreci Anlatıldı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır'ın Ergani ilçe örgütü, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek çözüm sürecine ve ilçenin sorunlarına ilişkin esnafla görüş alışverişinde bulundu.BDP Ergani İlçe Eş Başkanı Cavidan...

Ergani'de Esnafa Çözüm Süreci Anlatıldı
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır'ın Ergani ilçe örgütü, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek çözüm sürecine ve ilçenin sorunlarına ilişkin esnafla görüş alışverişinde bulundu.

BDP Ergani İlçe Eş Başkanı Cavidan Yaman, Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın ve beraberindeki BDP’liler, her hafta rutin olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerini bu hafta İstasyon Mahallesi, Çermik ve Diyarbakır yolunda sürdürdü. Esnafa son dönemdeki siyasi gelişmeler üzerinde değerlendirme yapan heyet, esnaflarla fikir alışverişinde bulunarak esnafların eleştiri ve önerilerini dinledi. İlçe esnafının ilgisiyle karşılanan heyet, esnafla çay içerek, uzun uzun sohbet etti. Ziyarette konuşan BDP Ergani ilçe Başkanı Cavidan Yaman, BDP olarak süreci her şekilde destekleyeceklerini belirterek, bu süreçte halkın görüşlerini açık bir şekilde dile getirmesi gerektiğini söyledi. Yaman, “Bizim amacımız halkımızın aklında en ufak bir soru işreti bırakmamaktır. Bu ziyaretlerimizi her zaman yapacağız. Herkes bu sürece katkı sağlamalıdır. Halkımızın fikri bizim için önemlidir. Çünkü bizim bir amacımız var. Amacımız bu süreci inşa eden Kürt halk Önderimizin özgürlüğüdür” dedi. Daha sonra esnafın sıkıntılarını dinleyen BDP’liler, esnafla belediyenin çalışmalarını değerlendirdi. Burada esnafların sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Fesih Yalçın, halkın kendilerini büyük bir ilgiyle karşılamalarından ötürü teşekkür ederek, “Bizleri bu denli güzel karşılamanız bizi fazlasıyla gururlandırdı. Biz burada sizler için neler yapabiliriz diye geliyoruz. Siz yeter ki isteyin. Biz elimizden ne geliyorsa yaparız. Varsa bir eksikliğimiz onu bize söyleyin. Bu ziyaretler bir günlük ziyaretler olmayacaktır. Çünkü aranızda olmaktan mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER