HER TESİSE DOĞAL ÇEVRE

Çınar Kaymakamlığı,ilçede son dönemlerde yapılan spor tesislerinin güzelleştirilmesi amacıyla ağaçlandırma çalışması başlattı. Spor salonunun ağaçlandırma çalışmasında anlamlı kareler ortaya çıktı.

HER TESİSE DOĞAL ÇEVRE
 Çınar Kaymakamı Selami Kaya, ilçede son zamanlarda yapılan spor tesislerinin doğal ve güzel bir görüntü kazanması için ağaçlandırma çalışması başlattı.

Bu kapsamda ilçede yeni hizmete giren spor salonunun çevresine 300 yetişkin ağaç dikildi. Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilen ağaçlar Kaymakam Kaya ve kurumlarda çalışan  personeller tarafından dikildi. Ağaç dikme çalışmalarına katılan Kaymakam Kaya,emek veren tüm çalışanları kutlayarak ağaçları temin eden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

‘TESİSLERİMİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ’

Renkli görüntülerin yaşandığı ağaç dikme çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Kaymakam Kaya,yeni nesillere sağlıklı ve doğal bir çevre bırakmak istediklerini söyledi.

Kaya,”İlçemizde son dönemlerde devletimiz tarafından ciddi spor yatırımları ve spor tesisleri yapıldı. Spor  salonu ve stadyumun yanı sıra başka tesisler de artık halkımızın hizmetindedir. Tesislerimiz sonuna kadar halkın hizmetindedir. Tesislerimizin bulunduğu alanları  ağaçlandırarak ve çevresini güzelleştirerek  yeni nesillere sağlıklı ve doğal bir gelecek bırakmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER