Kaymakam Büyüknalçacı köy ziyaretlerine başladı

Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, göreve başladıktan sonra ilçeye bağlı köylerin ihtiyaç ve çalışmalarını yerinde tespiti için köy gezilerine başladı.

Kaymakam Büyüknalçacı köy ziyaretlerine başladı

Kaymakam Büyüknalçacı, beraberinde heyet ile birlikte Karalar ve Tekkaynak köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Büyüknalçacı ile beraberindekileri köy muhtarı ve köylü vatandaşlar karşıladı. Büyüknalçacı, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtardan köylülerin sorunları hakkında bilgi aldı.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Köylerde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilçeye bağlı köylerin sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Büyüknalçacı, Köyleri devamlı gezerek köy muhtarlarıyla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceklerini ifade ederek, “Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

KÖYLÜLER ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Kaymakam Büyüknalçacı’nın köylerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler ise, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah İlçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren kaymakamımız sayesinde refah düzeyi çok daha yüksek şekilde yaşarız” şeklinde konuştular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER