Kulp'ta 'en Çok Ben Kitap Okuyorum' Projesi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı tarafından 'En çok ben kitap okuyorum' projesi kapsamında en çok kitap okuyan okul ve öğrencilere ödülleri verildi.Kulp İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçede öğrencilerin okuma alışkanlıklarını...

Kulp'ta 'en Çok Ben Kitap Okuyorum' Projesi
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı tarafından 'En çok ben kitap okuyorum' projesi kapsamında en çok kitap okuyan okul ve öğrencilere ödülleri verildi.

Kulp İlçe Kaymakamlığı tarafından ilçede öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla başlatılan 'En çok ben kitap okuyorum' projesi ödül törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Mraşlı, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Orhan Yurdakul, İlçe Emniyet Amiri Bülent Ulutürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdüsena Tel, proje koordinatörü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Projenin amacının anlatımından sonra okullarda açılan kütüphaneleri gösteren bir slayt gösterisi yapıldı. Proje kapsamında 66 okula 13 bin civarında kitap dağıtımı yapıldığı ve bir daha ki yıl bu projenin devamı olarak 10 bin adet daha kitap dağıtımı yapılacağı belirtildi.

Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, "Bu proje sayesinde bir sayfa kitap dahi okuttuysak başarılı olmuşuz demektir. Biz bir daha ki yıl da bu projeyi devam ettireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER