Kulp’ta Toplu Nikah Töreni Yapılacak

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sinan Buluttekin, Diyarbakır Valiliği'ne önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek toplu nikah töreni için çalışma yürüttüklerini söyledi.Kulp...

Kulp’ta Toplu Nikah Töreni Yapılacak
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sinan Buluttekin, Diyarbakır Valiliği'ne önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek toplu nikah töreni için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kulp SYDV tarafından yürütülen çalışma çerçevesinde, ilçede resmi nikahı bulunmayan çiftlerin Diyarbakır Valiliği tarafından gerçekleştirilecek törenle resmi nikahları kıyılacak. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’ın talimatı doğrultusunda Diyarbakır’da gerçekleştirilecek toplu nikah töreni için ilçe Kaymakamlıklarının resmi nikahsız çiftlere yönelik yürüttüğü çalışma tamamlanmak üzere. Kulp Kaymakamlığı SYDV Müdürü Sinan Buluttekin, yapılan müracaatlar doğrultusunda belirlenen 21 çift müracaata bulunduğunu, gerçekleştirilecek törenle resmi nikahlarının kıyılacağını ve bu sayının artabileceğini söyledi. Buluttekin, nikah kıyılacak çiftlerin gelin damat kıyafetleri, yol giderleri gibi tüm masraflarının karşılanacağını ve çiftlere çeyrek altın hediye edileceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 20:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
esra erdoğan
esra erdoğan - 11 yıl Önce

tam tarih ne zaman?

SIRADAKİ HABER