Rekor oyla seçilen Üçdağ mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri tamamlandı ve seçimi kazanan adaylar bir bir mazbatalarını almaya başladılar.

Rekor oyla seçilen Üçdağ mazbatasını aldı

Diyarbakır Kayapınar İlçesinde Türkiye'nin en yoğun nüfusu yaşayan Mahallelerinden biri olan Peyas'ın 4 mahalleye bölünmesi sonrası Mahalle statüsü alan Fırat Mahallesi sakinleri resmi olarak ilk muhtarlarını seçtiler.

Fırat Mahallesinde Muhtarlığa aday olan Kadri Üçdağ geçerli oyların 10.493'ünü alarak muhtar seçilerek mazabatasını aldı.

Yeniden Fırat mahallesi muhtarı seçilen Kadri Üçdağ kendisine oy veren vermeyen tüm sakinlere teşekkür ederek, tüm mahalleye, en küçüğünden, en büyüğüne herkesin hizmetinde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
2015 yılına kadar Peyas mahallesi olarak tek muhtarlığın hizmet verdiği mahalle 4 mahalleye ayrılınca Fırat mahallesinden aday olan genç muhtar Kadri Üçdağ rakiplerini geride bırakmayı başardı.  Yerel seçimde muhtar olan Kadri Üçdağ Fırat mahallesinin ilk muhtarı olarak mahallenin tarihine de şimdiden geçmiş oldu.

31 mart yerel seçimlerinde tekrar aday olan Üçdağ bu kez %35 oy alarak 5 yıllığına tekrardan muhtar oldu 4 yıl boyunca yaptığı çalışmaların bu seçimde meyvesini verdiğini mahalle sakinlerinin kendilerine tekrardan yetki vererek büyük bir onur yaşattıklarını ifade eden Üçdağ ilk 4 yıl nasıl hizmet ettiysem 5 boyunca da mahallemize daha fazla hizmet için çalisacağimizdan kimsenin kuşkusu olmasın, Mahallemizin sorunlarını eksiklerini çok iyi biliyoruz 5 yıllık görev süremiz boyunca yorulmadan ilk günkü aşkla şevkle çalışmaya devam edeceğiz . Secimde bize oy veren vermeyen tüm fırat mahallesi sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 23:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
cuma polat
cuma polat - 5 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun basarıların devamını dilerim

SIRADAKİ HABER