Silvan'da Karne Heyecanı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, bin 419 öğretmenin eğitim verdiği 650 derslikte eğitim gören 29 bin 400 öğrenciye karneleri dağıtıldı.2012-2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Silvan Çardak Orta Okulu'nda tören düzenlendi....

Silvan'da Karne Heyecanı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, bin 419 öğretmenin eğitim verdiği 650 derslikte eğitim gören 29 bin 400 öğrenciye karneleri dağıtıldı.

2012-2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Silvan Çardak Orta Okulu'nda tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Baycan, Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Hıjar Eskiyecek, Özel İdare Müdürü Mahmut Baycan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mahmut Karaaslan, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Eryılmaz, Çardak Ortaokulu Müdürü Ümit Koçak, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı. Öğrencilere karnelerini dağıtan Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, öğrencilerin daha çok başarılı olabilmeleri için tatili iyi değerlendirmelerini istedi. Erboğa, "2012-2013 eğitim-öğretim yılında bin 419 öğretmen görev aldı, 650 derslikte 29 bin 400 öğrenci eğitim gördü. Bugün bu öğrencilerimize eğitimleri tamamlayarak karnelerini dağıtmaktayız. Bugün başlayan tatil süreleri 16 Eylül 2013'te ders zili çalacaktır. Tatil sizler için bir fırsattır. Önce güzel bir tatil yapın, daha sonra bol bol kitap okuyun, kitap okuyarak kendinizi daha iyi ifade ederek, derslerinizde daha başarılı olursunuz. Başarılı bir eğitim geçirmek için kitap okumalarınıza ailelerinizi de dahil edin. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında görev yapan tüm okul müdürlerimizi, müdür yardımcılarımızı öğretmenlerimizi kutluyorum. Elbette ki bizim başarılı bir eğitim sunmamızda basının büyük bir desteği var. Basın gerek eğitim olsun, proje ve etkinlik çalışmalarımızı yakında takip ederek, yapmış oldukları haberlerle bizlere destek olmuşlardır. bu desteklerinden dolayı tüm gazeteci arkadaşlarımıza Milli eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa ve beraberindekiler tarafından karneleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER